Regulier onderhoud

Regulier onderhoud


‘Voorkomen is beter dan genezen’

Regulier onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op pech en begeeft zich onder veilige rijomstandigheden. Om uw auto in de juiste conditie te houden adviseert Vakgarage regelmatige controle en regulier onderhoud. Hierdoor kunnen vaak defecten in een vroeg stadium worden herkend en verholpen, hierdoor kunnen onnodig grote en dure reparaties worden voorkomen.

Uw auto-onderhoud laten uitvoeren bij een Vakgarage is een verstandige keuze. Het Grote Beurten Onderzoek van de ANWB bevestigt dat u bij Vakgarage aan het juiste adres bent voor uw onderhoud. Met een 8,1 als rapportcijfer komt Vakgarage zeer goed uit de test, helemaal in de wetenschap dat de overige garagebedrijven gemiddeld een 6,4 scoren.Onderhoudsbeurten

‘Wanneer is uw auto aan de beurt’?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Uw Vakgarage voert deze onderhoudsbeurt met veel plezier voor u uit. U ontvangt van ons altijd een prijsopgave vooraf, dus u weet altijd wat de beurt en eventuele reparaties u gaat kosten. Vakgarage biedt diverse beurten aan. Bij moderne auto’s volstaat, afhankelijk van de kilometerstand, vaak één onderhoudsbeurt per jaar.

Volledig, voordelig en snel; daar staat Vakgarage voor!Grote Beurt

Met de ‘Grote Beurt’ van Vakgarage bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt. De ‘grote beurt’ wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij Vakgarage altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, incl. het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen.

Uiteraard wordt de olie, alle filters (incl. interieurfilter) en (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, o.a. koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof, gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu, die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!

Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Vakgarage komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Laat u een ‘Grote Beurt’ bij Vakgarage Van Buuren uitvoeren,
dan voeren wij de APK keuring gratis voor u uit!Kleine Beurt

Met ‘de kleine beurt’ wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Vakgarage heeft daarentegen ‘de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ ontwikkelt.  Naast de standaard werkzaamheden wordt:

  • de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten (o.a. banden, remmen, verlichting, schokdempers)
  • de accu preventief gecontroleerd
  • het interieurfilter gecontroleerd
  • alle vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld

De prijs van ‘betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ is afhankelijk van het autotype maar altijd scherp geprijsd! Neem voor een prijsopgave contact op met de Vakgarage bij u in de buurt.

 


Werkplaatsafspraak maken?
Bel direct 0182 516 680
of mail naar info@autovanbuuren.nl

 

image-1 image-2 image-3

nieuwsbrief