APK keuring

APK keuring

Is uw auto toe aan de Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK? Laat dan uw auto keuren bij dé APK specialist, Vakgarage Van Buuren te Gouda. De APK keuring is wettelijk verplicht. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Vakgarage Van Buuren heet u daarvoor hartelijk welkom. Maak een afspraak en wij zullen u kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs van dienst zijn. Mogelijk zelfs kostenloos!


Meer over de APK

De overheid heeft de Algemene Periodieke Keuring ingevoerd om diverse zaken te controleren:is de auto nog verkeersveilig, voldoet hij aan de milieunormen en is alles goed geregistreerd? De APK-keuring is een momentopname.

Het label “APK-goedgekeurd” is absoluut geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Goed, regelmatig onderhoud blijft noodzakelijk.


Waarom bij Vakgarage Van Buuren?

Wat wilt u van uw garagebedrijf? Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe tarieven. Dit is precies wat Vakgarage Van Buuren biedt. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend en BOVAG-lid en werken met uitstekend opgeleide en ervaren monteurs en beschikken over de modernste apparatuur. Bovendien geloven we bij Vakgarage in 'ouderwetse' service. En mocht blijken dat een eventuele reparatie noodzakelijk is dan ontvangt u van ons altijd een prijsopgave vooraf!


Gratis APK!?

Gelukkig zijn de moderne auto’s kwalitatief uitstekend en minder onderhoudsgevoelig dan vroeger. Vaak voldoet één APK keuring en één grote beurt per jaar uitstekend. Bij Vakgarage Van Buuren is het extra aantrekkelijk om de APK keuring te combineren met een ‘Grote Beurt’. Bij een combinatie voeren wij de APK keuring namelijk gratis voor u uit.

U bespaart zo tijd en geld!


Tips

  • Zorg dat uw auto op tijd is gekeurd.
  • Neem uw kentekenbewijs mee.
  • Bewaar het keuringsrapport goed; ook als uw auto is afgekeurd.
  • U moet het rapport bij u hebben tijdens het rijden!

 


Werkplaatsafspraak maken?
Bel direct 0182 516 680
of mail naar info@autovanbuuren.nl

 

image-1 image-2 image-3

nieuwsbrief