Daihatsu Service Dealer

Het voordeel van onderhoud bij de Daihatsu Server-dealer

Daihatsu Service-dealer Van Buuren is het beste aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en vragen over Daihatsu en de modellen van Daihatsu. Van Buuren bezit alle kennis over recente en de oudere Daihatsu's. De monteurs zijn speciaal opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen om uw auto te onderhouden.

Om uw Daihatsu in topconditie te houden is het fabrieksvoorschrift dat deze minimaal één keer per jaar* voor onderhoud naar de Daihatsu Server-dealer komt. Ook als u minder of veel minder dan 15.000 kilometer per jaar rijdt.

* Voor auto’s die meer dan 15.000 kilometer per jaar rijden is het fabrieksvoorschrift elke 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt.

Daihatsu_onderhoud1.jpg

Onderhoud op maat

Als u uw auto voor onderhoud bij ons brengt, dan wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Van Buuren geeft u in overleg met u advies voor optimaal onderhoud. Helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie en het gebruik van de auto. Het onderhoudsschema van Daihatsu is natuurlijk altijd het uitgangspunt van dit advies.

Mocht tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt blijken dat een aanvullende reparatie noodzakelijk is, bijvoorbeeld vervanging van remblokken of uitlaat, dan neemt Van Buuren desgewenst contact met u op. Hij informeert u over de noodzaak en de kosten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Er is natuurlijk nog een belangrijke reden om voor de officiële Daihatsu Service-dealer te kiezen wanneer uw Daihatsu aan onderhoud of reparatie toe is: u bent verzekerd van originele Daihatsu-onderdelen en de deskundigheid van de Daihatsu-technicus.

Daihatsu_onderhoud2.jpg

Alle voordelen op een rij

  • Onderhoud op maat
  • Duidelijke afspraken vooraf
  • Altijd de beste service
  • Het juiste onderhoud voor uw auto
  • Onderhoud door Daihatsu-technici
  • Gebruik van originele Daihatsu-onderdelen
  • Mogelijkheid om tegen zeer gunstige voorwaarden te verzekeren van Daihatsu Pech Hulp.
Daihatsu_terios.jpg

Maak direct een werkplaatsafspraak

voor uw Daihatsu!