Reparaties

Heeft uw auto
een reparatie nodig?


Dan bent u bij een Vakgarage aan het beste adres. Vakgarage Van Buuren repareert uw auto deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Vakgarage maakt uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgt Vakgarage Van Buuren ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.
 

Met de Vakkennis en ervaring van de 1e klas Vakgarage monteurs weet u zeker dat uw auto bij Vakgarage in de beste handen is.

monteur1.jpg

Onderdelen


Vakgarage Van Buuren monteert bij het onderhoud en reparaties enkel 1e kwaliteit onderdelen! De onderdelenmerken zijn bijna altijd afkomstig van OEM-leveranciers. De afkorting OEM staat voor Original Equipment Manufacturer.

Onderdelenmerken die Vakgarage monteert, zoals o.a. Bosch, Brembo, Gates, Michelin, Monroe, NGK, SKF, Valeo en VDO, worden ook standaard vanuit de fabriek in de auto gemonteerd. Door de grootschalige inkoop van Vakgarage Van Buuren profiteert u mee van scherpe prijzen op originele onderdelen.


Zowel op reparaties als gemonteerde onderdelen garandeert Vakgarage 3 maanden garantie!

Onderdelen.jpg

Maak een afspraak voor een reparatie

bij Vakgarage Van Buuren